Lån penge trods RKI registrering

 

Hvordan låner jeg penge – også selvom jeg er registreret i RKI? 

Lån penge trods RKI registrering

Uheldet er ude og du står og kan ikke betale dine regninger. Kreditorerne presser på og banken har smækket kassen i – hvad gør man så?

Fortvivl ikke – du har stadig mulighed for at låne penge på flere forskellige måder. Læs videre her, hvad du kan gøre og få gode tips til, hvad du kan gøre, hvis du er blevet registreret som dårlig betaler i RKI og gerne vil låne penge. Der er en grundig gennemgang af de mange lånetyper, som findes på markedet i dag, i høj grad online lån, så du kan få et hurtig lån. Du kan eventuelt søge på ”lån penge” eller ”lån penge hurtigt”, så kommer der mange gode resultater.  

Gode råd til dig som står i RKI


Først og fremmest er her et par gode råd til dig, som er registreret i RKI og som gerne vil have styr på din økonomi igen. 


1.    Sørg for at bevare overblikket over din situation og reager – Det nytter intet at lade stå til. Det gør bare problemet værre og løser intet.

2.    Forsøg at lade være med at optage nye lån for at kunne afdrage på de gamle lån. Det kan hurtigt ende med endnu større gæld. 

3.    Tal åbent og vær ærlig omkring din økonomiske situation overfor venner og familie.

4.    Spørg RKI om du kan få en oversigt over hvad du skylder og til hvem

5.    Sørg for at komme i dialog med den virksomhed eller person, som du skylder penge. Forklar, hvordan din situation er, og se om der ikke er mulighed for at komme frem til en aftale, eksempelvis en afdragsordning.
 
6.    Søg professionelle råd og vejledning. Du kan høre på dit lokale kommunekontor – eller spørg i din bank.

Før du ansøger om et lån af penge på trods af din RKI registrering:

Før du ansøger om lån nogen steder – og uanset om du står i RKI eller ej, så skal du først lave et budget – det vil sige en oversigt over dine indtægter og udgifter. Den letteste måde er at lave en oversigt over hele sidste års regninger, hvor du skriver ned samtlige udgifter du havde sidste år, eksempelvis husleje, el, vand, børnepasning, telefon osv. Noter også hvor mange gange årligt regningen skal betales. Husk selvfølgelig også at notere dine lån, eksempelvis forbrugslån eller billån.  

Når du har nedskrevet alle dine udgifter, skal du nu til at regne sammen. Eksempelvis hvis børnepasningen koster 2000 kr hvert kvartal, så ganger du 2000 med 4 – så kan du se at den samlede udgift årligt er 8000 kr. Så dividerer du med 12 og så har du din udgift per måned. Det samme gør du med resten af tallene, og så kender du dine faste månedlige udgifter. Husk også at indberegne et fornuftigt månedligt beløb, som skal gælde mad, tøj, osv. 
Til sidst tager du din månedlige indkomst, herunder løn, børnepenge, osv., og så trækker du udgifterne fra før fra. Hvis du eksempelvis har indtægter for 13000 kr. efter skat, og har udgifter for 10000 kr., så har du 3000 kr. tilbage, som du kan afbetale gæld med. 
Nu er du så klar til at ansøge om et lån.

Læs også om lån uden sikkerhed

 

Copyright - Finansoplysning.dk 2016

Create a website for freeWebnode