Hvad er RKI?

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

RKI står for Ribers Kredit Information RKI er Danmarks største registrering af dårlige betalere. RKI drives af Experian – verdens største kreditrating bureau – og er til for at erhvervsdrivende virksomheder, shops, banker og sparekasser med flere kan søge information om alle danskeres kreditværdiged.

RKI

Virksomheder der har købt sig medlemskab af RKI kan meddele om egne dårlige betalere og hente oplysninger om andres gennem RKI. Så såfremt du er noteret RKI, så er du i fokus i forhold til at andre medlemsvirksomheder af RKI kan hente oplysninger om hvad du skylder. Man slettes selvfølgelig fra RKI, hvis man bringer gælden ud af verden. Er man RKI registreret skal man tit betale kontant. Det gælder såvel dagligvarer, benzinkort, kreditkort, finansiering af netkøb og lignende. Hvis du er i RKI registreret, er det ofte meget svært at få lov til at låne penge uanset hvor nødvendigt det måtte være. Selv et mindre forbrugslån – et sms lån eller et kviklån kan være svært at få.  Visse låneudbydere tilbyder dog lkån til RKI registrerede personer. Disse lån betegnes oftest som RKI lån og lån trods RKI

Det er selvfølgelig også en alvorlig påmindelse om at man har gæld der skal ud af verden. Der er enkelte långivere der vil hjælpe med lån men de er tit nogle af de allerdyreste, der kræves høje renter og gebyrer, fordi man regner med at en større del af lånerne ikke ommer til at tilbagebetale lånet så tabene er store.