Internet lån – Find de billigste lån på internettet

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Internetlån Internetlån er, som navnet antyder, lån som man søger og får godkendt over internettet. Fordelen er at det er meget hurtigt at søge internetlån og man kan søge alle de gængse privatlån som man normalt søger som banklån. Det gælder kviklån, forbrugslån, billån og boliglån, dog er de to førstnævnte internetlån mest almindelige. Internetlån appellerer til mange mennesker da de ikke kræver, at man står skoleret overfor sin bankrådgiver og svarer på nærgående spørgsmål. Det er ofte det långiverne fokuserer på i deres markedsføring af internetlån. En anden fordel ved internetlån er at hvis man vil have et lån er RKI ingen hindring.

Billige lån

Kan alle tage et internet lån?

Normalt må man ikke være registreret i RKI når man skal låne penge, selv ved internetlån, men der er så mange muligheder og så mange steder man kan låne, at det nemt kan lade sige gøre at finde adskillige steder, der udbyder de såkaldte RKI lån. En af ulemperne ved internetlån er at de er meget dyre. Selvom der er meget konkurrence på internetlån er priserne stadig noget højere end når man tager lån i banken. Det skyldes at långiver har meget lidt information om låntager og derfor er usikkerheden omkring tilbagebetaling af internetlån stor. Dertil kommer at internetlån bliver taget meget spontant af folk, der har brug for pengene her og nu og derfor gerne betaler lidt ekstra for at få lånet hurtigt.

Der kan være mange penge at spare ved at søge rundt på nettet efter det billigste internetlån og det kan godt betale sig at investere tiden i det. Internetlån er meget nemme at sammenligne da de alle skal have oplyst ÅOP (Årlig omkostning i procent). ÅOP giver et tal for hvor dyrt eller billigt et internetlån er, når man inkluderer renter og alle andre omkostninger forbundet med lånet. Se også vores oversigt over quicklån