Kontantlån – Se de bedste kontantlån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Vi har samlet de bedste kontantlån så du slipper for at lede længere. Se listen med de forskellige låneudbydere nedenfor og udvælg det bedste.

Billige lån

Kontantlån Et kontantlån er, udover at være et obligationslån til boligkøb, hovedsageligt et forbrugslån man tager på nettet eller i banken og hvor man ikke behøver at stille sikkerhed for det lånte beløb. Kontantlån hedder sådan fordi de svarer lidt til at få stukket en bunke kontanter i hånden. Der er ikke nogen spørgsmål til hvad pengene skal benyttes til, så kontantlån kan bruges som man ønsker det. Derfor er kontantlån også meget forskellige fra boliglån og billån. Der stilles generelt ganske få krav til låntager for at få et kontantlån, blot at man skal være fyldt 18 år (21 år hvis man tager kontantlån på nettet), og at man ikke er registreret i RKI. Er man registreret i RKI har man to muligheder for at få et kontantlån. Det er muligt at finde kontantlån på nettet hvor man kan låne penge på trods af registrering i RKI.

Kan jeg tage et kontantlån?

Ikke alle kan tage et kontantlån. Alternativt kan man kontakte RKI og bede om oplysninger på hvem man skylder penge og har indberettet en til RKI. Man kan derefter kontakte virksomheden og aftale en rimelig afdragsordning mod at man bliver slettet i RKI. Det tager typisk under en uge før man er slettet men efterfølgende kan man gå ud og få sit ønskede kontantlån. Det gælder for kontantlån som med de fleste andre lån, at jo nemmere og hurtigere man kan låne penge, jo dyrere bliver lånet. Derfor er internetlån ofte dyrere end kontantlån i banken. Ligeledes har banken mere information omkring låntager og dennes økonomi, og kan derfor bedre vurdere risikoen for at lånet ikke bliver betalt tilbage. Ved sammenligning af kontantlån behøver man udelukkende at fokusere på lånets ÅOP (Årlig omkostning i procent). ÅOP er en procentuel opsummering af alle omkostninger, både renter, stiftelsesomkostninger og gebyrer, man årligt kommer til at betale af i lånets løbetid. Man kan med fordel søge rundt på nettet efter de billigste kontantlån da der kan være mange penge at spare fra det dyreste til det billigste. Ud over internetlån kan man på google ligeledes finde priser på bankernes gebyrer og renter for kontantlån.