Mobil lån – Se de bedste mobillån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Se de bedste mobil lån og sammenlign for at finde det lån der er bedst for dig. Udvælg og ansøg fra den låneside med det bedste tilbud.

Billige lån

SMS lån – Mobillån

Mobillån eller såkaldte smslån, er meget hurtige lån man kan få direkte fra mobilen ved at sende en sms. Mobillån er yderst nemme at få, og man skal ikke retfærdiggøre overfor nogen hvorfor man skal have lånet, eller hvad pengene skal bruges til. Typisk er det dog mindre lån til forbrug. Der finde masser af udbydere af mobillån, og konkurrencen på markedet gør at man nogle gange kan opnå nogle favorable vilkår. F.eks. kan det i enkelte tilfælde lade sig gøre at låne penge på trods af RKI registrering. Mobillån er typisk små lån på 500-3.500 kr. med meget kort løbetid. Ulemperne ved mobillån er at de kan være dyre. Ved nogle mobillån betaler man ingen rente, men til gengæld betaler man et højt oprettelsesgebyr, og da lånets løbetid er meget kort, i de fleste tilfælde kun 30 dage, kan det give en ÅOP (Årlig omkostning i procent) på flere hundrede procent.

Bedste mobil lån

Til sammenligning kan man, under normale omstændigheder, få et tilsvarende lån i banken med en ÅOP på under 10%. ÅOP er et tal for hvad et lån koster gennem hele dets løbetid, inklusiv alle renter og gebyrer der løber på i forbindelse med oprettelse og afvikling af lånet. ÅOP afhænger af at renten ikke varierer for meget, men med løbetiden på det omhandlende lån kan renten betegnes som fast (normalt ændres renten en gang i kvartalet eller hvert halve år).

ÅOP gør det nemt at sammenligne de forskellige mobillån, når man har fundet lånet med lavest ÅOP, så er man sikker på det er det billigste givet at løbetiden er den samme. Selvom mobillån er lavet så man nemt og hurtigt kan tage dem fra mobilen, kan det godt betale sig at søge rundt på nettet efter det billigste. Der kan være mange penge at spare lånene imellem, så tiden er givet godt ud hvis man finder et lån med ÅOP på 30% frem for et på 300%. 12. juni 2010 kom der nye regler for mobillån, der betyder at der er 30 dages frist til at tilbagebetale lånet. Hvis man således fortryder, får man sit oprettelsesgebyr tilbage, og skal blot betale rente på lånet som jo er 0% på mobillån, så lån penge er en til tider vanskelig øvelse