Kreditlån – Se de bedste kreditlån her

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Se de bedste kreditlån så du kan og sammenlign, for at finde de kreditlån som passer bedst til dig, med lavest rente og bedste vilkår. Se dem nedenfor.

Kreditlån Kreditlån kan opdeles i to overordnede kategorier. Den ene er boliglån med pant i fast ejendom, hvad enten det er lån til ejerbolig eller andelsboliglån, og typisk fås de som afdragsfrie lån. Den anden er små hurtige forbrugslån, man kan søge om på internettet eller rundt omkring i butikkerne såvel som fra mobilen.

Kreditlån

Disse hurtige lån er meget nemme at få og hvis man ikke har lyst til at stå model til en masse ubehagelige spørgsmål i banken kan man med fordel tage et kreditlån. Hvis man ønsker et kreditlån er RKI ingen hindring. Konkurrencen er så stor på kreditlån, at det nemt kan lade sig gøre at finde steder, der tilbyder lån til personer, som står i RKI. En af de store fordele ved kreditlån er at de er utroligt hurtige at få. Ofte tager det kun 5 minutter at udfylde en låneansøgning og yderlige 15 minutter at få svar på den. Pengene kan så sædvanligvis indsættes på ens konto allerede dagen efter eller man kan få tilsendt en check. Før man skynder sig ud og tager et kreditlån skal man dog være opmærksom at det kan være noget dyrere end et normalt forbrugslån i banken. I lånesituationer er der altid sammenhæng mellem prisen og hvor bekvemt det er for låntager samt hvor meget information långiver har om denne. Da kreditlån er så nemme at få og man ikke skal give særlig meget information om sin økonomi, kan kreditlån heller ikke være særlig billige.

Hvilke kreditlån er bedst?

Selv på kreditlån kan der være meget stor forskel på hvor dyre de er, f.eks. kan mobillånene komme op på en ÅOP (Årlig omkostning i procent) på langt over 100%. For andre kreditlån kan man være heldig at få en rente nede i nærheden af hvad et forbrugslån i banken koster. Grunden til at mobillån kan være så dyre er ikke renten for den er i de fleste tilfælde 0% men til gengæld er der et højt oprettelsesgebyr, som udgør en stor udgift fordi lånene som regel har en meget kort løbetid. Låner man f.eks. 1000 kr., med stiftelsesomkostninger på 100 kr. og lånet skal betales tilbage efter 1 måned, giver det en ÅOP på 214% hvilket er helt ekstremt meget og der findes endnu værre tilfælde end det. Til sammenligning er ÅOP på et forbrugslån i banken på 7-8% ikke unormalt.