Hvad er fordele og ulemper ved at købe en bærbar på afbetaling?

Sådan skaber du en succesfuld iværksættervirksomhed

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Står du lige nu i en situation, hvor du overvejer at købe en bærbar på afbetaling? Det kan være, at du er lidt skræmt over tanken, fordi det ikke er alle, der er lige begejstrede omkring tanken om afbetaling. Det hænger ofte sammen med, at folk ikke føler, at man skal købe noget, som man ikke har råd til. Der kan dog også være en del fordele ved at købe på afbetaling. I denne artikel kan du både blive klogere på, hvilke fordele og hvilke ulemper der er ved at købe en bærbar på afbetaling.

Det kan virke mere overskueligt

Der er nogle, der synes, at det er langt mere overskueligt at Købe en bærbar på afbetaling, fremfor at betale hele beløbet på en gang. Det er slet heller ikke sikkert, at man har penge nok på sin konto, og hvad er det så meningen, at man skal gøre? Det er jo netop denne udfordring, som afbetaling forsøger at løse. Konceptet er nemlig, at alle skal have råd til ting – også selv de først kan betale tilbage bagefter. Det ender jo alligevel med at være dig, der betaler i sidste ende, du får bare produktet, inden du afleverer den fulde betaling.

Ulempe: Det er dyrere

Det er en klar ulempe, at man i sidste ende kommer af med flere penge, hvis man vælger at købe på afbetaling. Dette skyldes, at der kommer renter på, når man tager et lån, som man også skal betale tilbage, udover de penge som man har lånt. Det er også en af grundene til, at der er mange, der ikke kan lide tanken om afbetaling. Det kan dog alligevel være en super god måde at gøre det på, hvis man ikke har det fulde beløb.

Ulempe: Det kan virke mere uoverskueligt

Der er også nogen, der har det helt omvendt, som synes, at det er langt mere uoverskueligt at skulle betale tilbage i bidder. Det er nok individuelt fra person til person, så her må du bare være god til at afgøre med dig selv, hvad du godt kunne tænke dig.

Hvis du ikke er god til at lave en opsparing

Der er nogle folk, der bare har rigtig svært ved at lave en opsparing. Det betyder også, at det er sværere at få råd til de ting, der er lidt dyrere. Her kan det igen være en god redning, at man køber på afbetaling. Her bliver man nemlig ”tvunget” til at betale tilbage, og det kan sagtens være, at det ikke virker så slemt, når det bare er et mindre beløb du skal af med hver måned.

Få produktet med det samme

Afbetaling kan også være en super god løsning, hvis man har brug for en hurtig løsning. Det kan f.eks. være, at du er studerende og sidder midt i en eksamen, mens din computer bryder sammen. Her skal det altså gå hurtigt med at få en ny, hvis man ikke skal falde bagud i studiet. Som studerende kan det dog godt være svært at finde de ekstra penge til at skabe en opsparing. Derfor er der også mange studerende, der vælger at købe bærbar på afbetaling. Når man er studerende, så er det sikkert også fordi, at man efterfølgende får et godt betalt job. Så gør det måske ikke så meget, at man har taget lidt lån, mens har været i gang med studiet.

Bedre end kviklån

Der er også mange, der tyr til kviklån, når de har brug for, at det skal gå hurtigt. Her er det dog bedre at købe på afbetaling. Du skal bare sørge for, at du får lavet en god tilbagebetalingsplan, hvor du er realistisk omkring, hvad du kan betale tilbage hver måned. Så kan man sagtens købe noget på afbetaling, uden at man skal være bekymret omkring det. Det kan være, at du snart skal have en ny bærbar?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *