Lån som pensionist

  • af
Lån som pensionist

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Der er mange tilbud til dig, hvis du er pensionist og hvis du leder efter et lån. Du behøver, som sagt, ikke længere at skulle hele vejen ned i banken for at ansøge om et lån. Du kan blot lave en låneansøgning over nettet, hvor du ikke behøver, at stille sikkerhed for lånet, eller fortælle pengeinstituttet om, hvad du skal bruge pengene til. Det kan være en befrielse for dig, hvis du er pensionist, ikke at blive mødt med et krav om, at du skal kunne stille sikkerhed for dit lån, ved f.eks. at dokumentere en fast indtægt. Ved et forbrugslån er det eneste du skal gøre, at udfylde låneansøgningen, hvorefter du vil få et svar på, om du kan optage det ønskede lån. Det du blot skal gøre er, at sende en ansøgning afsted til det pengeinstitut, der passer bedst til dig.

Lån på nettet

Når du optager et lån over nettet gennem for eksempel MONEYBANKER, er der ved nogle af lånene tale om et såkaldt forbrugslån, fordi det er meningen, at du skal bruge pengene fra lånet til forbrugsgoder. Det behøver du dog ikke, selvom det er det lånet er beregnet til. Når du tager et forbrugslån stiller du kun sikkerhed med din underskrift, ikke med andre værdier og ejendele. Dette betyder at låneudbyderen ikke kan komme og kræve dine ting, i erstatning, hvis du ikke betaler dit lån tilbage. Låneudbyderen løber en stor risiko ved dette og derfor vil et forbrugslån være dyrt i og med renten vil være forholdsvis høj. Dette varierer dog fra låneudbyder til låneudbyder, men det er klart noget du skal være opmærksom på.

Lidt om forbrugslån

Det er blevet populært at optage et forbrugslån over nettet som f.eks. på MONEYBANKER.dk, da det går forholdsvis hurtigt og så er det nemt. Du kan ansøge om et lån på under 5 minutter, optage et lån på under en time og få overført pengene på din bankkonto samme dag. En anden grund til, at der er så populært, er at du kan lån helt op til 300.000 kr. nogle steder helt op til 400.000 kr. og du kan låne helt ned til 100 kroner. Du skal, som sagt, ikke stille sikkerhed for lånet og du undgår også kritiske spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til, noget du ville skulle svare på, hvis det var i banken du optog lånet.

Hvordan optager du et forbrugslån?

Du laver og sender selve låneansøgningen over pengeinstituttets hjemmeside, hvorfra du også kan underskrive aftalen med dit NemID. Det er super enkelt og let. Du kan også ansøge om et samlelån via MONEYBANKER til de ting, du netop har brug for.

Det kan være, at du, som pensionist, har glædet dig til, at du endelig kan nyde livet og tage ud, at rejse eller måske vil du forkæle dig selv på en anden måde? Du vælger helt selv hvad lånet skal bruges til. Det kan også være du vil renovere huset, købe gaver til børnebørnene eller bruge lånet på faste udgifter eller noget helt femte. Du bestemmer helt selv – og husk, du får ingen kritiske spørgsmål om, hvad lånet skal bruges til.

Det du skal være opmærksom på

Husk endelig, at sammenligne de forskellige lån, inden du vælger, hvilken låneudbyder du ønsker. På den måde har du den bedste forudsætning for, at optage det lån, der passer lige til dig. Det, du skal være opmærksom på, når du sammenligner de forskellige lån, er selskabernes ÅOP. ÅOP’en er selskabets årlige låneomkostninger i procent og ønsker du det billigste lån, skal du vælge den låneudbyder med den laveste ÅOP på den måde undgår du de eventuelle høje omkostninger i form af gebyr, der kan opstå. Fordelen er også, at det er let, at sammenligne de forskellige lån ud fra deres ÅOP. Dette kan du også gøre på MONEYBANKER.dk, hvor du har flere forskellige lånetyper samlet.

Noget andet du skal være opmærksom på er RKI. Hvis du er registreret i registeret over dårlige betaler i Danmark, RKI, har du ikke store muligheder for, at kunne finde et lån som pensionist, da de forskellige låneudbydere, vil tøve med, at låne penge ud til en dårlig betaler. Dette gælder for alle låntager, ikke kun pensionister. Når du har styr på disse ting, er du klædt godt på, til at låne på det online lånemarked og så er det bare om, at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *