VPN – Fordele og ulemper ved VPN

  • af

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Går du og overvejer at bruge en VPN tjeneste til at surfe rundt på internettet, så er det altid en god ide at du ved hvilke fordele og ulemper der findes ved at bruge en VPN på internettet. Med en VPN kan du få mange fordele men der er naturligvis også ulemper og derfor har vi valgt at fortælle et udpluk af disse fordele og ulemper, så du ved om du skal have en VPN service eller ej til din computer eller mobil. Du kan læse hvordan du skjuler din ip-adresse med VPN på VPN-zone.dk og andre muligheder som er tilgængelige med VPN.

Fordele ved VPN

VPN - Fordele og ulemper ved VPN
VPN – Fordele og ulemper ved VPN

Lad os kigge på nogle af de fordele der er ved en VPN tjeneste, som du kan finde nedenfor.

Anonym på internettet

En af de helt store og velkendte fordele ved en VPN er at den giver dig mulighed for at være fuldstændig anonym på internettet. Dette er naturligvis en stor fordel for alle der ikke har lyst til at have sin ip-adresse og personlige oplysninger tilgængelige for andre på internettet. Med en VPN kan du nemlig blive anonym på internettet ved at skjule din ip-adresse.

Billigere streaming

Du kan også få billigere streaming fordi du med VPN kan få adgang til streaming tjenester i udlandet. Der er mange streaming tjenster der er billigere i udlandet end de er i Danmark som f.eks. netflix som er billigere hvis man opretter sit abonnement i USA. Med en VPN kan du logge på en server i USA og få billigere streaming.

Ulemper ved VPN

Der er naturligvis ulemper ved alt og det er der også ved VPN. Vi har udvalgt 2 ulemper som du med fordel kan være opmærksom på hvis du skal bruge en VPN.

Det koster penge

Selom en VPN ikke koster særligt meget, så koster det penge at bruge dem. Derfor skal man forvente at man skal have et ekstra månedligt eller årligt abonnement som man skal betale for.

Man skal skifte ip-adresse

Man skal huske at skifte ip-adresse løbende når man har en VPN. Derfor skal du løbende holde øje med hvor din ip-adresse er og hvis du f.eks. gerne vil streame tv 2 play, så skal du skifte til din danske ip adresse eller helt slå din VPN fra, fordi denne streaming tjeneste sammen med andre danske streaming tjenster har en geografisk blokering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *