VPN – Hvad er en VPN og hvordan bruger du VPN?

  • af

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

VPN - Hvad er en VPN og hvordan bruger du VPN?
VPN – Hvad er en VPN og hvordan bruger du VPN?

VPN er noget som bliver brugt af flere og flere idag og der er mange gode grunde til hvorfor en VPN bruger brugt så meget efterhånden. Der er større efterspørgsel efter sikkerhed på internettet og efterspørgslen på anonymitet er også i vækst, og det tyder på at det kun bliver mere og mere eftertragtede i fremtiden. Men hvorfor er det endeligt at VPN er blevet så eftertragtede, og hvad er en VPN endeligt? Det kigger vi nærmere på her.

Hvad er VPN service?

En såkaldt VPN service eller en VPN tjeneste er en forkortelse for et Virtuelt privat netværk som består i at man logger på internettet som man plejer, men i stedet for at man direkte igennem sin browser går ind på en hjemmeside for at besøge den, så bliver alt ens internet trafik dirigeret igennem den VPN tjeneste du bruger og deres server, hvilket betyder at du faktisk får fremvist den VPN services ip-adresse i stedet for din egen. Dette er praktisk når man ikke har lyst til at alle hjemmesider man besøger får fremvist din egen ip-adresse.

Sådan bruger du VPN

For at bruge en VPN så skal du faktisk bare sørge for at finde den VPN du gerne vil bruge til at skjule din Ip-adresse, og så er du i gang. Men vi har lige lavet en lille hurtig guide til hvordan du kommer i gang med at bruge din VPN. For at finde den rette VPN så kan du udvælge den du bedst finder passende til dine behov. Find eksempelvis en VPN på Mit-bredbaand.dk hvor der er en test af 5 VPN tjenester der bliver sammenlignet.

Sådan gør du:

  1. Find den VPN du gerne vil bruge, som passer til dine behov.
  2. Indstaller den VPN tjenestes software på din mobil eller computer.
  3. Log på din nye VPN og vælg hvilken server du vil logge på internettet med.
  4. Nu kan du kommer på internettet med din egen ip-adresse skjult fra andre.

Så let er det at brug en VPN. Vi håber at du kunne bruge vores simple og hurtige guide til VPN så du selv kan finde ud af om det er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *